ONS VERHAAL

Genieten, proeven en beleven. Voel je welkom bij Het Wapen van Giethoorn.

Trots ontvangen wij je in onze nieuw verbouwde locatie, bij de poort van Giethoorn. Onder het genot van een ontbijt, lunch of borrel kun je hier lekker bijpraten of gewoon even rustig bijkomen. Bij mooi weer zit je op het zonnige terras, in de winter heerlijk binnen bij de open haard.
Het Wapen van Giethoorn heeft meer te bieden dan alleen wat lekkers: je doet hier ook inspiratie op voor een cadeau, souvenir of je eigen woon- en kookideeën. Van de lampen en kruiden tot de theepot en wanddecoraties, bijna alles wat je ziet is te koop in onze shop. Eat, drink & shop, noemen we dat.


DRINKSWij schenken niet alleen met zorg uitgezochte biertjes van lokale bierbrouwers, maar ook van onze Belgische vrienden. Zo is er altijd heel veel keus. We vertellen ook graag een mooi verhaal over de brouwerij of het ontstaan van een biertje. Geniet ervan met een Gieters plaankie.

DRANKENKAART

SHOPAchter in ons pand vind je onze shop. Een plek om inspiratie op te doen voor een cadeau, souvenir of leuke woon- en kookideeën. De koffie, kruiden en oliën die je hebt geproefd zijn in de shop verkrijgbaar. Zo kun je ook thuis dat heerlijke ‘Gieterse’ gevoel beleven.

SHOP

You Me Coffee Soon

— Blue Mountain —

NEEM CONTACT MET ONS OP

INFO


Telefoon 0521 853 577


info@hetwapenvangiethoorn.nl


Ds. T.O. Hylkemaweg 10c

8355 CD Giethoorn